​​  Professionel rådgivning

​✓  Veluddannede medarbejdere

  Opgaver i alle størrelser​

  Konkurrencedygtige priser

Støbning og betonarbejde udført af professionelt firma​

Mangler du hjælp til støbning af fundamenter eller etablering af betongulv? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Tommys Entreprise har vi mange års erfaring med betonarbejde, og derfor kan vi varetage enhver opgave på området. Vi servicerer primært kunder fra Holbæk, Jyderup, Svinninge, Roskilde og omegn.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring indenfor støbning og beton. Du kan altså trygt lade os hjælpe med dit betonarbejde. Vi sætter altid dig og dine behov i centrum for arbejdet, således at du er sikret det resultat, du drømmer om.

Vores veluddannede medarbejdere klarer al slags betonarbejde

Når du samarbejder med Tommys Entreprise, kan du forvente at modtage en god og professionel service hele vejen rundt. Alle vores medarbejdere er veluddannede, hvilket er din garanti for, at tingene bliver lavet ordentligt. 

Vi kan desuden bruge vores ekspertviden og store erfaring til at yde professionel rådgivning til alle vores kunder.​ 

Hos os er der ingen opgave, som er for stor eller for lille. Det betyder, at uanset hvilken slags betonarbejde du mangler hjælp til, så kan du med fordel kontakte os. Vi leverer kvalitetsresultater til konkurrencedygtige priser hver gang.

Kontakt os for at høre mere om betonarbejde og støbning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at hjælpe med diverse opgaver indenfor støbning og betonarbejde.

Kontakt os på telefon 25 46 70 90 eller på e-mail to@tommysentreprise.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt