​​  Professionel rådgivning

​✓  Veluddannede medarbejdere

  Opgaver i alle størrelser​

  Konkurrencedygtige priser

Vi udfører skybrudssikring af din bolig​

Drømmer du om et hjem, som er fuldstændigt sikret mod skybrud? Så er du velkommen til at kontakte din entreprenør for professionel hjælp. Vi er et kompetent firma med mange års erfaring indenfor faget, og derfor er vi i stand til at løse enhver opgave. Vi tilbyder skybrudssikring hos kunder i Holbæk, Jyderup, Svinninge, Roskilde og omegn.

Det er ingen hemmelighed, at der i Danmark er mange regnfulde dage i løbet af et år. Faktisk regner det ofte så meget, at det bliver betegnet som skybrud. Denne kraftige regn sætter sine spor på bygninger, og dit hjem er ingen undtagelse. Hvis ikke boligen er godt sikret mod skybrud, er der stor risiko for, at bygningen bliver beskadiget, eller at der kommer oversvømmelse.

En skybrudssikring af dit hjem kan godt betale sig

Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her hos Tommys Entreprise. Vi har nemlig mange års erfaring indenfor skybrudssikring, og derfor kommer vi gerne og sikrer din bygning. Der findes forskellige metoder til at sikre boligen, og vi garanterer dig, at vi naturligvis sikrer din bolig på den bedst mulige måde.

​I langt de fleste tilfælde er en skybrudssikring godt givet ud, hvis du sammenligner med omkostningerne for en potentiel oversvømmelse.​

Vi giver altid gerne vores kunder en professionel rådgivning og vejledning, hvor vi sammen finder ud af, hvad dine behov og ønsker er. Efterfølgende sammensætter vi en løsning, som imødekommer disse behov og ønsker bedst muligt. Vi hjælper også med skadeservice, hvis andre skader er sket. 

Vi giver desuden konkurrencedygtige priser til alle vores kunder.

Kontakt os for flere informationer om skybrudssikring

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af skybrudssikring hos dig, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi garanterer veludførte og holdbare løsninger til alle kunder. Vi kan samtidigt også stå klar som anlægsgartner hvis der skulle være brug for det.

Kontakt os på telefon 25 46 70 90 eller på e-mail to@tommysentreprise.dk, så hører du fra os snarest muligt.

​​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt