​​  Professionel rådgivning

​✓  Veluddannede medarbejdere

  Opgaver i alle størrelser​

  Konkurrencedygtige priser

Skadeservice hvis uheldet rammer dig​

Har uheldet ramt dig? Så står Tommys Enterprise heldigvis klar til at rykke ud og lave skadeservice for dig. 

Vi holder til i Holbæk, men vi rykker også hurtigt ud til Jyderup, Svinninge, Roskilde og mange andre steder på Sjælland. 

Vi har god erfaring og høje kompetencer med skadeservice og kan derfor hjælpe dig med alt fra akutte skadeindsatser til skadebegrænsning og renovering. 

Vores erfarne medarbejder står klar til at modtage dit opkald allerede i dag.

Vi hjælper dig videre, når skaden er sket

Nogle gange er uheldet ud, og det kan virke uoverskueligt at komme videre, når man har været udsat for eksempelvis brand- eller vandskader. Det er derfor, vi er her. 

Hos din entreprenør  Tommys Enterprise v/Tommy Ælgord Olesen har vi stor erfaring med flere former for skadeservice og er klar med både rådgivning, støtte og professionelle medarbejdere, som rykker ud til dig.

Vi rykker ud ved flere omstændigheder, herunder:

  • Vandskader
  • Brandskader
  • Stormskade
  • Ved skybrud.

Har du fået en af følgende skader, kan det være vigtigt at reagere hurtigt, så følgeskaderne ikke bliver for store. Det samme gælder med skybrudssikring. Hold dig derfor ikke tilbage med at kontakte os, vi rykker hurtigt ud.​

Det danske efterår kan være utrolig vådt. Det kan give høj luftfugtighed i dit hjem, og i sidste end kan det resultere i uønskede fugtskader. 

Vi udlejer affugtere, som kan hjælpe dig med at komme problemet til livs.

Skadeservice til en skarp pris

Priser på skadeservice kan variere meget afhængig af skadens omfang. 

Hos os opererer vi med yderst konkurrencevenlige priser, og når du bestiller vores skadeservice, kan du være sikker på at få kompetent hjælp til en skarp pris. Vi vægter vores kunder højt, og du kan trygt ringe til os, når du har brug for skadeservice. Vi kan også stå for din brolægning og kloakservice.

Ring i dag og hør mere

Uanset hvilke skadeservice du har brug for, så står vi klar til at rykke ud og hjælpe dig. 

Ved akutte skadeservice, kontakt os da på telefon: 25 46 79 90. Har du mindre presserende spørgsmål til vores ydelser, kan vi også kontaktes på e-mail to@tommyenterprise.dk, så svarer vi på de spørgsmål, du måtte have.

​​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt