​​  Professionel rådgivning

​✓  Veluddannede medarbejdere

  Opgaver i alle størrelser​

  Konkurrencedygtige priser

Nedrivning af hus hjælper vi gerne med

Mangler du et firma, der kan hjælpe dig med en professionel nedrivning af hus? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du en entreprenør der tager sig af alle opgaver inden for entreprise. Vi har base i Holbæk nær Jyderup, Roskilde og Svinninge, men står til rådighed for kunder på hele Sjælland.

Vi er et nedrivningsfirma, der står klar til at løse enhver opgave inden for nedrivning af hus. Vi hjælper således med både stort og småt, hvor vi altid giver en god pris. Selvom prisen er lav, så kan du forvente en høj kvalitet på det udførte stykke arbejde. 

Alle medarbejdere i virksomheden er veluddannede, og har derfor de rette kompetencer til at løse alt inden for faget.

Hvad koster nedrivning af hus?

Den eksakte pris på en nedrivning af hus afhænger af flere forskellige parametre. En væsentlig faktor er eksempelvis størrelsen på huset. Dog finder du altid gode priser hos os, selvom arbejdet er veludført.

Vi gør altid vores bedste for at imødekomme kundens ønsker, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat.

Vores store erfaring med nedrivning af hus gør os kompetente til ligeledes at tilbyde dygtig og professionel rådgivning til vores kunder. Herved er du sikker på at træffe de bedste valg efter dine ønsker og behov. Vi overholder derudover naturligvis altid vores aftaler, hvor dine ønsker sættes i centrum. Vi kan samtidig også stå for det støbning og betonarbejde, samt anlægsarbejde der skulle høre med.

Ring til os i dag for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os

Du kan ringe på telefon 25 46 70 90 eller skrive på mail to@tommysentreprise.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med mere information om nedrivning af hus.

Du kan også finde os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med projekter og andre spændende ting.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt