​​  Professionel rådgivning

​✓  Veluddannede medarbejdere

  Opgaver i alle størrelser​

  Konkurrencedygtige priser

Kloakservice sikrer dig en optimal kloak

Oplever du problemer med din kloak? Så kontakt din entreprenør Tommys Entreprise v/Tommy Ælgord Olesen for at få udført kloakservice. Med kloakservice løser vi problemet for dig på professionel vis. 

Vi står altid klar til at hjælpe kunder i Holbæk, Jyderup, Svinninge, Roskilde og det resterende af Sjælland.

Hvis du opdager et problem vedrørende din kloak, er det vigtigt, at du reagerer med det samme. Får du ikke ordnet kloakken med det samme, kan det nemlig have alvorlige konsekvenser for din ejendom, såsom fugtskader, oversvømmelse eller besøg af rotter. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os – vores kloakmester rykker også ud akut og foretager kloakservice.

Vi hjælper dig med kloakservice

Vi stiller en kloakmester til rådighed, der har stor erfaring inden for kloakservice. Derfor er vi kompetente til at udføre kloakarbejde – både simple og mere komplicerede opgaver.

Vi står til rådighed for både private- og erhvervskunder, hvor vi garanterer professionelle og holdbare løsninger.

Vi er et firma, der vægter god kundeservice højt. Derfor sætter vi altid kundens ønsker i første række, og vi imødekommer disse efter bedste evne. Du kan derfor trygt vælge os til at komme og udføre en kloakrensning hos dig. Vi overholder naturligvis altid vores aftaler, når det kommer til kloakservice, skadeservice eller andre ydelser.

Ring til os for nærmere information

Vi står altid klar til at hjælpe med at udføre kloakarbejde. Vi er en billig virksomhed, der trods de lave priser aldrig går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

Vi kan kontaktes på telefon 25 46 70 90 eller mail to@tommysentreprise.dk, så vender vi tilbage med mere information.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt