​​  Professionel rådgivning

​✓  Veluddannede medarbejdere

  Opgaver i alle størrelser​

  Konkurrencedygtige priser

Jordarbejde har vi brede kompetencer indenfor​

Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan hjælpe dig med en form for jordarbejde? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Tommys Entreprise har vi mange års erfaring indenfor forskellige former for jord. Vi varetager både simple og komplicerede opgaver hos kunder i og omkring Holbæk, Jyderup, Svinninge og Roskilde.

Vi er et professionelt firma, som har arbejdet med jord i mange år. Vi har med andre ord løst mange forskellige opgaver hos glade og tilfredse kunder, og vi hjælper også gerne dig. Hos os er der sjældent en opgave, som er for stor eller for lille til, at vi kan løse den, og derfor bør du aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi udfører jordarbejde lige efter dine ønsker

Vi arbejder altid ud fra et ønske om at gøre alle vores kunder tilfredse med det arbejde, som vi udfører. Derfor går vi bl.a. meget op i at have en tæt dialog med kunden, hvor vi snakker om forventninger, så vi kan imødekomme disse bedst muligt. 

Vi leverer desuden altid kvalitetsløsninger, som du kan få glæde af i mange år.​ Heri også støbning og betonarbejde

Der findes mange forskellige former for jordarbejde, og vi kan være behjælpelige med det meste. Vores medarbejdere er veluddannede og erfarne, og vi har desuden et stort udvalg af maskiner til rådighed, som kan hjælpe os med at løse opgaverne ordentligt. 

Kontakt os for en aftale om jordarbejde

Skal vi hjælpe dig med en form for jordarbejde, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at lave en aftale. Vi er fleksible og kan derfor komme, lige når det passer dig bedst. Vi kan også stå for din brolægning eller kloakservice

Kontakt os på telefon 25 46 70 90 eller på e-mail to@tommysentreprise.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt